Una trentena de joves de Noves Generacions de les Illes Balears participaran aquest cap de setmana, a Madrid, al XVIII Congrés Nacional del Partit Popular. Membres de les quatre illes, encapçalats pel president regional de l`Organització, Andrés Ferrer; i dels presidents insulars de Mallorca i Menorca, Jaume Llompart i Ramón Sintes; seran els encarregats de traslladar la veu dels joves de Balears en un Congrés que reelegirà a Mariano Rajoy com a president nacional del Partit Popular. En concret, seran 22 membres de NNGG de Mallorca, 6 de Menorca i 2 d`Eivissa.

El XVIII Congrés comptarà amb el debat de cinc ponències: Política i Estatuts; Social; Economia i Administració Territorial; Educació, Innovació i Cultura; i Europa i el nostre paper al món, que tindran lloc durant la horabaixa del divendres, dia 10, i el matí del dissabte, dia 11. El President Nacional, Mariano Rajoy, clausurarà les jornades el diumenge al matí.

Durant el cap de setmana, el President del Partit participarà, a més, en un acte amb els joves de Noves Generacions de tota Espanya.

Entre els membres de NNGG de Balears que es traslladaran a Madrid es troba Cristóbal Pons, de la Junta Local des Mercadal, que serà el compromisario més jove d`Espanya.

El President de Noves Generacions, Andrés Ferrer, ha afirmat que “amb aquest Congrés iniciem la renovació de tota l`Organització, que no solament decidirà als qui han de dirigir el Partit, sinó que fixarà les idees marco que definiran l`acció política del Partit Popular durant els propers quatre anys”.

Close Menu