Una trentena de joves de Noves Generacions de Balears participen al Congrés Nacional del Partit Popular

Una trentena de joves de Noves Generacions de Balears participen al Congrés Nacional del Partit Popular

Una trentena de joves de Noves Generacions de les Illes Balears participaran aquest cap de setmana, a Madrid, al XVIII Congrés Nacional del Partit Popular. Membres de les quatre illes, encapçalats pel president regional de l`Organització, Andrés Ferrer; i dels presidents insulars de Mallorca i Menorca, Jaume Llompart i Ramón Sintes; seran els encarregats de traslladar la veu dels joves de Balears en un Congrés que reelegirà a Mariano Rajoy com a president nacional del Partit Popular. En concret, seran 22 membres de NNGG de Mallorca, 6 de Menorca i 2 d`Eivissa.

El XVIII Congrés comptarà amb el debat de cinc ponències: Política i Estatuts; Social; Economia i Administració Territorial; Educació, Innovació i Cultura; i Europa i el nostre paper al món, que tindran lloc durant la horabaixa del divendres, dia 10, i el matí del dissabte, dia 11. El President Nacional, Mariano Rajoy, clausurarà les jornades el diumenge al matí.

Durant el cap de setmana, el President del Partit participarà, a més, en un acte amb els joves de Noves Generacions de tota Espanya.

Entre els membres de NNGG de Balears que es traslladaran a Madrid es troba Cristóbal Pons, de la Junta Local des Mercadal, que serà el compromisario més jove d`Espanya.

El President de Noves Generacions, Andrés Ferrer, ha afirmat que “amb aquest Congrés iniciem la renovació de tota l`Organització, que no solament decidirà als qui han de dirigir el Partit, sinó que fixarà les idees marco que definiran l`acció política del Partit Popular durant els propers quatre anys”.