Vidal, Dorado i Cifuentes participen en la inauguració de la X Escola de Noves Generacions

Vidal, Dorado i Cifuentes participen en la inauguració de la X Escola de Noves Generacions

La Delegada del Govern de Madrid, Cristina Cifuentes, ha participat aquesta tarda a la X Escola de NNGG de les Balears que està tenint lloc aquest cap de setmana a Eivissa, amb la participació d`un centenar de joves, i ha aprofitat per defensar el trilingüisme perquè “és una iniciativa molt valenta del president Bauzá que ha estat àmpliament recolzada per una majoria dels ciutadans de les Balears que en les eleccions de 2011 van votar una mesura que anava inclosa en el programa electoral del PP”. Per Cifuentes, es tracta de “permetre que els nins i nines de Balears gaudeixin d`una educació pública de qualitat i trilingüe”, cosa que ha considerat “molt important en una comunitat autònoma amb el potencial turístic q té Balears, on el coneixement de les diferents llengües és un element molt positiu per als joves “.

Pel que fa a les resolucions judicials es refereix, la Delegada del Govern ha apuntat que “les sentències sempre cal complir-les”, però ha matisat que, en aquest cas, “parlem d`un defecte de forma”, pel que espera que aconsegueixi “la manera de solucionar aquest defecte de forma sense perjudicar els molts estudiants que s`estan veient beneficiats per un sistema que els permet conèixer les dues llengües oficials més una tercera i ser educats en elles”. Demanada per si es considera un valor en alça dins del Partit Popular, Cifuentes ha declarat que porta “molt temps treballant amb vocació de servei públic des de la política i en l`Administració” i que ara, des de la Delegació de Govern “estic fent el millor que puc i sé, i espero que els madrilenys valorin l`esforç i el resultat de la gestió que no és mèrit meu sinó de les persones que treballen a la Delegació i especialment dels policies nacionals i guàrdies civils que treballen a la Comunitat”.

Durant la seva participació a l`Escola, Cifuentes ha aprofitat per fer una reflexió sobre el que han de fer els polítics per, en un moment de crisi i desafecció, aconseguir tornar a il·lusionar als ciutadans amb la política, així com veure de quina manera es pot recuperar la proximitat amb ells. Finalment, Cifuentes ha reconegut haver tingut sempre molta relació amb l`organització juvenil del partit i haver posat sempre en valor la importància de tenir una organització juvenil compromesa amb la societat i crítica amb el partit. Per a ella, l`organització ha de ser “la consciència crítica dins de l`estructura política”.

El president de NNGG de Santa Eulària des Riu, Daniel Marí, el secretari general de NNGG de les Balears, Pedro Álvarez, el secretari general del PP balear, Miquel Vidal, i el secretari general nacional de Noves Generacions, Javier Dorado, han estat els encarregats d`inaugurar la X Escola de Formació.