Vint joves funden Noves Generacions d`Alcúdia amb Joan Salort i Jaume Perelló com a president i secretari

Vint joves funden Noves Generacions d`Alcúdia amb Joan Salort i Jaume Perelló com a president i secretari

Vint joves alcudiencs van fundar dimarts passat, 18 de març, a les instal•lacions municipals de s`Ermita de la Victòria (Alcúdia), la nova junta local de Noves Generacions, conscients de la necessitat d`augmentar la implantació territorial de l`organització juvenil del Partit popular de Balears.

Durant el desenvolupament de la junta constituent van ser elegits Joan Salort i Jaume Perelló com a president i secretari general, respectivament. Salort, amb vint anys, és estudiant d`Administració i Direcció d`Empreses a la UIB. En paraules del recent elegit president “som un bon grup de persones amb coratge i ganes de treballar per al nostre poble, i dir en veu alta el que realment pensem i volem per a la nostra comunitat”. Salort es va comprometre públicament a fer feina en equip i a marcar un abans i un després dins del Partit Popular local i la ciutat d`Alcúdia durant els tres anys del seu mandat.

En l`acte fundacional hi foren presents Coloma Terrasa, batlessa de la ciutat i presidenta del PP local, Andreu Ferrer, president de Noves Generacions de Balears, Jeroni Salom, president del PP de Mallorca i Miquel Vidal, secretari general del PP balear, a més d`un nodrit grup d`afiliats i simpatitzants de l`organització juvenil, que no van dubtar a apadrinar als seus nous companys.

Després de les formalitats pertinents la trobada va concloure amb un pamboli de germanor.